Logo hochkant GmbH

Playground Bromerhof

Indoor playground for Bromerhof specialist clinic (Bavaria)

Playing allowed: a play area welcomes young visitors in the reception area of Bromerhof specialist clinic. Here, we have created what looks like a little house with a garden for children to play in: motor skills equipment, a net tunnel, floor hatches and ropes encourage youngsters to romp and clamber around at various play levels.

Demarcating the play area is a larch fence on which shape sorters and rotating elements are mounted. These spark children’s curiosity and improve motor skills and coordination, especially in younger children. The play corner has been designed to match the existing shop. Painting of the play equipment was done by the client.

Data

Type: Playground
Constructed: 2019
Standard: DIN EN 1176

www.fachklinik-bromerhof.de